Hold dine medicin kølig og sikker under selvisolering

Selvom vi alle forsøger at holde os sikre og varme i vores hjem under selvisolering, er det vigtigt ikke at lade temperatursensitive lægemidler som Insulin blive for varme, da de vil nedbrydes og miste effektiviteten til at kontrollere blodsukkerniveauet.

Det er også vigtigt at IKKE opbevare lægemidler, der er i brug, som insulin, i køleskab.

Den sikreste metode er at sikre, at du opbevarer dine medicin i din FRIO på alle tidspunkter, når du er hjemme. At blive genopladet ved at nedsænke sin indre del i vand betyder, at det ikke kræver nogen elektricitet for at fungere.

Videnskabelig test beviser, at din FRÍO holder insulin og nogle andre temperaturfølsomme lægemidler i brug køligt og sikkert inden for sikre temperaturer på 18-26 ° C i mindst 45 timer.

Med FRIO kan du holde dig varm og sikker derhjemme, mens du holder din Insulin kølig og sikker. Hos FRIO har vi mere end nok lager til at levere kunder, og vi er her for at rådgive.

I over 20 år har FRIO betjent diabetikersamfundet verden over med vores vigtige insulinbevarende produkter.

Vi er forpligtet til at fortsætte med at forsyne verden med vores pålidelige produkter for at hjælpe med at beskytte mennesker i disse udfordrende tider.

Top 4 tip til beskyttelse af insulin ved selvisolering

1 Opbevar Insulin i brug i din FRIO på alle tidspunkter, når du er hjemme

2 Oplad din FRIO ved at dyppe den indre pose i vand i et par minutter hver 2. dag

3 Hold din FRIO ren – følg vores rengøringsregler for optimal ydelse

4 Slap af… ..FRIO har været betroet af mennesker, der lever med diabetes i over 20 år